Spring naar inhoud

Presteer met plezier

Introductie

Presteer met Plezier helpt speelruimte te creëren om veerkrachtig en plezierig te leven. Hoe te profiteren van je kwaliteiten en motivatie te versterken, zodat je veranderingen volhoudt om je ambities te realiseren.

Op deze blog zullen we informatie aanreiken waar je je voordeel mee kunt doen, zonder dat je jezelf met illusies opzadelt. Niet dat wij alle antwoorden kennen en perfect zijn, maar we hebben wel heel wat ervaring en kennis die we graag willen delen. Geverifieerde kennis over persoonlijke ontwikkeling, succesvol handelen en je kwaliteiten benutten.

We schrijven wekelijks een aantal bijdragen, over actuele thema’s en onderwerpen waar veel mensen mee te maken hebben. In de loop van 2010 zullen we e-books en doelgerichte hulpmiddelen toevoegen (vragenlijsten, stappenplannen en effectieve oefeningen).

Mocht je een specifiek thema behandeld willen zien, op het terrein waarvan je denkt dat wij daar deskundig in zijn, mail ons je vraag en we behandelen het vraagstuk op deze blog. (Als je wilt behandelen we de vraag zonder openlijk naar jou te verwijzen).

Deze blog past mogelijk niet zo goed in de ‘IDOLS tijdperk’. Niet iedereen kan alles en zeker niet zonder enige inspanning. Zelfhulp methodes die dat beweren, zullen een ‘kat in de zak’ blijken. Overzicht van de laatste bijdragen</a

 

 


Check PageRank

4 reacties leave one →
 1. Cors Zagt permalink
  7 maart 2010 09:28

  Hoi Cees en Erwin, mooie website met veel zinvolle verhalen. Wel lastig om alles ook in het dagelijks leven zo in te passen.

  Met sporten heb ik wel ontdekt dat inderdaad de trainingsarbeid vaak net zo prettig is als het uiteindelijk resultaat. Hoewel het stellen van een doel voor mij wel zinnig is. De trainingen voor bijvoorbeeld een eerste halve marathon werden aan het eind wel wat saai. Maar na een goed resultaat op de dag van de “wedstrijd” was er wel een week lang euforie.
  Hoe fijn is het in de steeds wisselende seizoenen in de bossen tussen de zingende vogels en af en toe een ree of eekhoorntje te hollen.

  Groet, Cors

 2. Anne Marie de Jong permalink
  29 maart 2010 00:09

  Hallo Cees ,

  Via Goukes facebook kwam ik op jullie website ‘presteer met plezier’. het ziet er goed uit, makkelijk leesbare, aansprekende artikelen over diverse onderwerpen, leuk!!

  groet,

  Anne Marie

 3. 29 maart 2010 01:36

  Hallo Anne Marie,
  Dank voor je positieve reactie. We blijven doorgaan. Ik hoop dat je in de toekomst nog eens kijkt, of er iets van je gading is.
  Groet,
  Cees

 4. 29 maart 2010 02:06

  Hallo Cors,
  Dank voor je stimulerende reactie. Je hebt natuurlijk helemaal gelijk dat doelen stellen kan helpen om de altijd optredende hindernissen te overwinnen. Daar tegenover staan de activiteiten die mensen uitvoeren, omdat ze een doel willen realiseren, waar de activiteit bijna verafschuwen. Dan kan het doel nog zo aantrekkelijk zijn, maar elke kleine tegenslag vormt dan al snel voldoende reden om op te geven. Daarnaast is het natuurlijk zonde van je leven, om je te dwingen tot zaken waar je weinig affiniteit mee hebt, maar die je van jezelf moet doen omdat het resultaat je aanspreekt. Het risico op het patroon van het structureel conflict, zoals Robert Fritz dat beschreef is dan aanzienlijk.
  Groet,
  Cees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: